CORIOLIASS
VASTGOEDBEMIDDELING
Home

Welkom bij Corioliass Vastgoedbemiddeling

Corioliass is vanaf 1 februari 2000 actief en op de huizenmarkt persoonlijk betrokken bij de verkoop of verhuur van het pand/perceel bouwgrond van haar klanten. Met alle eigenaars zal een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek worden gevoerd, waarbij dezen hun eigen wensen m.b.t. de verkoopprocedure kunnen kenbaar maken. Vervolgens wordt het te verkopen pand goed bekeken en uitvoerig beschreven. Er volgt een vergelijking met andere panden die in diezelfde buurt of elders te koop staan, reeds verkocht zijn, maar waarvan de panden qua bouwtype en woonoppervlakte op elkaar lijken. Een vrijblijvende waardebepaling volgt.

Privacybeleid

Corioliass neemt jouw privacy heel serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Je persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Corioliass is gevestigd in Kerkrade aan de Antoon Hubbenstraat 29 en is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 14083521.

Door gebruik te maken van Corioliass (bijvoorbeeld door opdracht van vastgoedbemiddeling of door interesse te tonen in een woning) stem je in met de verwerking van je persoonsgegevens volgens dit Privacybeleid. Corioliass verwerkt je persoonsgegevens om de afspraken met je na te komen, zoals het versturen van de huizenmail naar je e-mailadres of om de eigenaar te informeren dat je interesse hebt in een woning, dan wel op basis van gerechtvaardigd belang.

Dit Privacybeleid is niet van toepassing op de huizen en andere onroerend goed objecten die een makelaar of particulier aanbiedt op internetsites. Denk daarbij aan de vraagprijs, beschrijving, kenmerken en foto’s. Natuurlijk gaat Corioliass zorgvuldig om met deze gegevens. Heb je hierover vragen dan adviseren wij om contact op te nemen met ons.

Het gebruik van persoonsgegevens

Soort persoonsgegevens

Van de eigenaar krijgen wij alle gegevens welke nodig zijn om de bemiddelingsovereenkomst op te stellen en later een koopovereenkomst in te vullen.

Van een geïnteresseerde worden de gegevens zoals, naam en telefoonnummer, of naam en e-mailadres in eerste instantie gebruikt om een afspraak voor bezichtiging in te plannen, terug te koppelen en later evt. om de koopovereenkomst op te stellen.

Natuurlijk kun je ook inloggen via Facebook of Google. Hiermee geef je Corioliass alleen toegang tot je voor- en achternaam, e-mailadres en gebruikersnaam. Uiteraard posten we nooit op je Facebook tijdlijn

Doeleinden van het gebruik

Corioliass gebruikt de (persoons)gegevens uitsluitend voor hiervoor genoemde doeleinden:

Diensten

De (persoons)gegevens kunnen ook worden gebruikt voor levering van door jouw gevraagde diensten. Onder deze diensten wordt begrepen:

·         Het per e-mail doorsturen van een onroerend goed object naar familie, vrienden;

·         Het per e-mail toesturen van nieuwe onroerend goed objecten of wijzigingen in onroerend goed objecten, passend binnen het ingestelde zoekprofiel;

·         Het verzorgen van de communicatie met ons, financiële partij of huiseigenaar; zo kan je bijvoorbeeld brochure aanvragen, een afspraak maken voor een hypotheek oriëntatiegesprek of bezichtiging,of anderszins reageren op het door ons gepubliceerde onroerend goed object;

Klantcontact

De gegevens uit je account kunnen tevens door ons worden gebruikt voor het behandelen van je vragen en/of klachten en het verstrekken van de door jou aangevraagde informatie.

·         Informatie en inzage: Uiteraard kun je inzien welke persoonsgegevens we van jou verwerken. We vertellen je dan ook graag meer over het hoe en waarom we die gegevens verwerken.

·         Rectificatie: Heb je het idee dat we verkeerde gegevens van jou hebben? Laat het ons dan weten, dan passen we het aan.

·         Vergetelheid: Jouw persoonsgegevens kunnen worden verwijderd. Het kan zijn dat we voor andere doeleinden (administratie of ontdubbelen bijvoorbeeld) die gegevens dan nog wel moeten verwerken.

·         Beperking: Heb je het idee dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken.

·         Bezwaar (verzet): voor de verwerking van jouw persoonsgegevens kan je bezwaar indienen. Gaat het om marketing? Dan zullen we die verwerking zo snel mogelijk beëindigen.

·         Overdraagbaarheid: Dit is een nieuw recht onder de AVG om je persoonsgegevens over te (laten) dragen. Mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan even contact met ons op.

Daarnaast kun je ook:

·         Toestemming intrekken: door je af temelden voor de diensten waar je gebruik van maakt.

Bewaartermijnen

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.

·         Als je je account opheft dan wordt de meeste info direct op inactief gezet. Na 60 dagen worden de gegevens automatisch verwijderd.

·         Als je je toestemming intrekt voor een dienst voeren wij dit direct uit. Echter, huizen bewaard in internetsites worden uiterlijk binnen 1 dag verwijderd.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Voor de uitvoering van onze dienstverlening schakelen wij dienstverleners in. Dit zijn geen ´derde ontvangers´ maar verwerkers. Wij werken bijvoorbeeld samen met diverse internetsites die kooppanden aanbieden.

Wij verstrekken alleen gegevens aan derden als we daarvoor jouw toestemming hebben gekregen.

Websites van derden

Dit Privacybeleid heeft alleen betrekking op Corioliass en niet op andere websites waar de gebruiker via Corioliass op terecht kan komen.

Toegang, wijziging en verwijdering van uw gegevens

Je kan persoonsgegevens bekijken, wijzigen of verwijderen. Je kunt Corioliass te allen tijde verzoeken om je gegevens te wijzigen of te verwijderen via info@corioliass.nl

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons contact op te nemen via 

info@corioliass.nl.